Holiday on Ice logo

Jullie waren een fantastisch en warm publiek. Tot snel!

Plan je bezoek

Tickets

Officiële tickets koop je veilig en tegen de correcte prijs via lottoarena.be of teleticketservice.com.

Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Deze tickets zijn mogelijk ongeldig. Je loopt het risico de toegang tot de zaal geweigerd te worden. Meer hierover op ilovemyticket.be.

Locatie

Holiday on Ice vindt plaats in de Lotto Arena, Schijnpoortweg 119, 2170 Merksem.

Bereikbaarheid

De Lotto Arena is vlot bereikbaar te voet, met de fiets, het openbaar vervoer of de auto. Je vindt hierover meer informatie op de website van de Lotto Arena. 

Gratis met de lijn

Je ticket verleent je niet alleen toegang tot het spektakel Holiday on Ice. Het is ook geldig als vervoersbewijs op de trams en bussen van De Lijn in Antwerpen bij je verplaatsing naar en van de Lotto Arena op de dag van het concert.

Toegang tot de zaal

Bied aan de ingang altijd je eigen ticket aan en niet dat van iemand anders. Zo verloopt het scannen veel vlotter en vermijd je wachttijden aan de deur. Belangrijk! Zorg voor volledige helderheid (geen printscreen, geen gebroken scherm) wanneer je jouw e-tickets presenteert op je smartphone.

Rookverbod

In de Lotto Arena geldt een ABSOLUUT ROOKVERBOD.

Grote handtassen verboden

Grote tassen zijn verboden. Hou er ook rekening mee dat er geen lockers en vestiaire beschikbaar zijn.

COVID-19 maatregelen

Het naleven van een aantal eenvoudige maatregelen zorgt ervoor dat je niet alleen jezelf maar ook andere bezoekers en medewerkers beschermt.