Holiday on Ice logo

Jullie waren een fantastisch en warm publiek. Tot snel!

Holiday on Ice goed voor liefst 4 sterren

Holiday on Ice was het voorbije weekend te gast in de Lotto Arena in Antwerpen. De nieuwe, spectaculaire show SUPERNOVA! viel bijzonder in de smaak bij het publiek. Dat bevestigt ook Het Nieuwsblad. De voorstelling krijgt in de krant liefst 4 sterren.

“Ik heb waarlijk niets met schaatsen, maar dat is bij Holiday on ice: Supernova compleet irrelevant. De voorstelling dendert zo hard vooruit en heeft visueel zo veel te bieden, dat je niet anders kunt dan verbluft achterblijven. Je gaat zelfs denken dat je net film zag”, schrijft Benjamin Praet van Het Nieuwsblad.

“De choreografieën — soms met tientallen schaatsers tegelijk op de piste — schipperen tussen complex, emotioneel en intiem, Er is ook een stevig luik acrobatie en meermaals zweeft iemand metershoog door de arena. Intussen houdt een boeiend verhaal, over de mensheid die vanuit het poolgebied uitwaaiert over de kosmos en elkaar finaal terugvindt, het geheel netjes samen.”

“Talloze kostuumwissels en zelfs vuurwerk vermijden herhaling. En ook de muziek, een mix van gezongen en instrumentale nummers, is weloverwogen. Van populair klassiek zoals Vivaldi tot bewerkingen van rock- en popklassiekers. Alleen U cant touch this van MC Hammer is nooit een goed idee, Nergens.”

“78 jaar is Holiday on ice intussen, en het format van spectaculaire familieshows op het ijs heeft nog steeds alle bestaansrecht. Zelfs in digitale tijden vol overaanbod kan weinig op tegen dit ambachtelijk spektakel.”

(Bron: Het Nieuwsblad – 6/12/2021 – Benjamin Praet)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest