Holiday on Ice logo

Jullie waren een fantastisch en warm publiek. Tot snel!

Denis uit Belgium’s Got Talent in Holiday on Ice

Het is gebeurd. De jury van Belgium’s Got Talent gebruikte tijdens de uitzending gisteren de Golden Buzzer. IJsschaatser Denis (11) haalde opnieuw zijn beste pirouettes boven voor een spectaculaire choreografie op het ijs. Hij kreeg zo welverdiend een van de felbegeerde plekjes in de grote finale van Belgium’s Got Talent. Maar dat was niet alles. Hij kreeg ook te horen dat hij een gastrol in de adembenemende show SUPERNOVA! van Holiday on Ice krijgt. “Holiday on Ice heeft ons gevraagd of jij het zou zien zitten om daar op de première mee te komen optreden. Wat denk je? Zie je dat zitten? Ben je er blij mee”, vroeg Laura Tesoro aan een dolgelukkige Denis.

Jij kan er bij zijn! Boek nu je tickets voor Holiday on Ice op 3, 4 of 5 december in de Lotto Arena. Wil je Denis aan het werk zien, reserveer dan voor de première op vrijdag 3 december.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest